Els Fogons de la Cambra Fosca: Carabassó Alepsi

3.12.2007

Carabassó Alepsi


Ingredients: un carbassó, oli, sal i vinagre de mòdena

Preparació: Netegeu bé el carbassó (el verd, no siguem obscens, eh? xDDD). Agafeu un pela patates (sí, aquells utensilis extranys, sabeu?) i comenceu a fer làmines de carbassó, ben finetes (tant és si les feu rodones com si les feu allargades).

Poseu les làmines a sobre d'un plat, hi poseu una miqueta de sal, i feu una vinagreta ben forta amb el vinagre de mòdena i l'oli. Banyeu el carbassó amb la vinagreta, i ja és a punt.

Sembla una marranada, així escrit, però en sèrio és molt bo!

Au ja ha quedat desvelat "el gran misteri". xDDDD

Certifico que es bonisim

Gràcies Alepsimolt bo

6 comentarios:

Pd40 dijo...

També l'hem fet a casa i certifiquem que és boníssim!

onix dijo...

oi que si? Pd40 us animem a tots a fer-lo!!

efe dijo...

Ostres!!! jo el vull tastar!! Em teniu marginat ací baix. Etnocentristes!!

Alepsi dijo...

Això, això!!! Va, que amb aquesta recepta no hi ha perill de cremar-se!!! (Potser de tallar-se, però s'ha de ser molt maldestre per a tallar-se un dit amb un pela-patates d'aquest... digo, eh? xDDDD)

onixeta dijo...

Alepsi aquests homes son capaços de tallar-se amb coto fluix XDDDD

Joana dijo...

Aquesta recepta deu ser per contrarestar les calories d'abans , no?
MMMm He provat mai els carbassons farcits???